NM Håndball

HomeDiverse

NM Håndball

Håndball NM 1999 ble arrangert i Drammen 28.-30. mai. De fleste lagene ankom Drammen i strålende vær fredag kveld og ble innlosjert på Rica Park botet som ble benyttet som «NM-hotellet».

Lørdag morgen ankom deltagerne Drammenshallen til feiende rytmer av Drammen Brannvesen Musikkorps, hvoretter de ble ønsket velkommen til Drammen og NM i håndball 1999 av varabrannsjef Ingar Gjesmoe.
Kampene denne gang ble spilt som enkelt serie siden det var så få påmeldte lag, skuffende seks stykker. Turneringen forløp uten skader og med glimt i øyet både fra spillere og ikke minst dommere.

NM-arrangementet ble avsluttet med bankett på Rica Park Hotell lørdag kveld med god mat, premieutdeling og kåseri av dr. med. idrettslege Ane Elisabeth Solberg. Kåseriet ble holdt til ellevill jubel av de deltagende lag, så de fleste som ikke hadde fått krampe under kampene i hvert fall fikk krampe i lattermusklene. Deretter ble neste NM-arrangør Skien eller Skeen som Dr. Solberg sa det, tildelt nytt NM segl i god olympisk ånd, som skal følge fremtidige NM arrangører av den nevnte doktor.

Resten av kvelden og natten gikk med til å pleie den kollegiale NM-ånden.
Vi i Drammen takker de tilreisende lag for en kjempefin helg og det fine arrangementet dere gjorde det til. Vi ser fram til å møtes i Skien i år 2001, og gratulerer Bergen med NM-tittelen.

Sluttresultater:
1. Bergen     …….  10 p.
2. Sandefjord    ….   7 p.
3. Drammen       ….   6 p.
4. Trondheim     ….   4 p.
5. Haugesund        … 2 p.
6. Skien    ……..    I p.

 

Publisert: 07-09-1999

COMMENTS