HomeDiverse

NM Håndball for bedrifter 1998

Norsk Brannidrettsforbund fikk i 1997 invitasjon fra Norges Bedriftsidrettsforbund om å delta i NM for bedriftsidrettslag i Skien. Da det viste seg å være et veldig populært arrangement, ville vi prøve å delta også ved mesterskapet på Hamar i fjor. Dette viste seg å være vanskelig da Norges Bedriftsidrettsforbund satte seg på bakbena fordi de mente vi var et landslag. Når det ikke var andre som arrangerte slike «konsernmesterskap» fikk vi til slutt stille med et lag. Vi gjorde dette på samme måte som sist ved at vi tok ut en eller to spillere fra lag som deltok i NM i Oslo. Hensikten med dette er at vi håper å få til et lag som skal delta i VM for politi og brannfolk i Stockholm til sommeren.

Denne gang var det litt verre å få spillere til å delta, men vi klarte å stille et lag. De som deltok denne gangen var: Rune Feirud og Frank Indregård (Trondheim), Stein Erik Johnsen (Oslo), Kåre Hoel (Drammen), Endre Haukås og Odd Bådsvik (Haugesund), Truls Barhaugen ( Oslo Lufthavn) og Stig Haugen (Lillehammer). Leder var Åge Sørensen.

Det ble spilt kamper både lørdag og søndag i Stangehallen. Vi spilte tre kamper lørdagen med seier over politiet fra Hamar og Dnb, Oslo, men vi fikk stryk mot Vestby kommune. Vi ble nummer to i vår pulje så vi gikk videre til sluttspillet. Etter ytterligere to seire var vi nå kommet til semifinalen. Nå skulle vi til topps, vi hadde jo et godt lag på tross av mange forfall. Der møtte vi Storebrand, Oslo. Det ble en meget jevn og spennende kamp, men dessverre tapte vi med to mål. Ikke denne gangen heller klarte vi det, men vi gir ikke opp.

Det sosiale med en sammenkomst av dette slag teller også en del. Her hadde arrangøren gjort en god jobb. Vi var invitert til både «bli kjent»- fest på Scandic hotell fredag og lørdag var det bankett på samme sted. Jeg håper og tror at de fleste spillerne fikk med seg gode minner fra dette NM.

 

Publisert: 06-01-1999

COMMENTS