NM alpint 2010

HomeDiverse

NM alpint 2010

Lørdag 20. mars gikk brannmann NM av stabelen på Geilo. Litt over hundre påmeldte i tre forskjellige grener, alpint, snowboard og telemark, konkurrerte om norgesmestertittelen.

Deltagerne ble innlosjert på Estatia Resort ved Havsdalen skisenter på Geilo. Og allerede fredag ble det feiret at noen kom til å vinne.. Selv om værmeldingene var dårlige, ble de gjort til skamme av ett strålende vær med lettskyet himmel og høye temperaturer.

Dette gjorde og at konkurransene ble noe utsatt. Det måtte salting og flere gjennomkjøringer til, før vi turte å sende noen ned den relativt bratte Geiloløypa. Men når rennet startet gikk det smertefritt for seg. Bokstavelig talt. Ingen skader under rennet, men en uheldig løper skadet seg under forberedelsene, og ble sendt til sykehus 200 km unna. Kjørerne hadde ett høyt nivå og taklet utfordringene i sporet meget godt. Det er ingen tvil om at det er mange dyktige vintersportsutøvere i ”brann Norge”.  

Etter ett slitsomt renn, er det naturlig at man blir noe dehydrert. Ved afterski-baren på Havsdalen, ble det foretatt tilsyn for å finne noe effektivt mot halsbrann og tørre ganer. En lokal trubadur sørget for høy stemning, allsang og ”kvalitetskontroll” på bordene.  
Banketten ble avviklet i Havsdalen ved leilighetene. Premieutdelingen gikk for seg etter en utmerket buffet fra lokalt spiseri. Og for de som vant de tre første plassene i sine klasser, ble det heder, ære og gjeve premier. Etter det fantastiske måltidet fra Bardøla Hotell, bar det ut for å se over de lokale vannhull. Om dette er det kun en ting å si, me har mykje å minnast, men lite å talast!
Tilbakemeldingene om årets NM er positive, med innslag av ”konstruktive innspill”. Hol Brannvesen brannidrettslag avdeling Geilo, ønsker neste års arrangør Trøndelag brann og redning lykke til.

Reidar Brusletto


 

Resultater

Damer 30 – 39 år
1. Marte Lund, Oslo
2. Eva Spilleth, Oslo
3. Heidi Vaule, Søndre Follo

Menn 65 – 69 år
1. Rolf Larsen, Narvik

Menn 60 – 65 år
1. Ole Lunde, Oslo
2. Tor-Leif Brødreskift, Trøndelag

Menn 50 – 59
1. Terje Gran, Trøndelag
2. Arnstein Johnsrud, Asker og Bærum
3. Harald Feen, Vestfold

Menn 40 – 49 år
1. Gunnar Westholm, Hallingdal
2. Bjørn Ruud, Hallingdal
3. Jon-Arild Smevik, Oslo

Menn 30 – 39 år
1. Morten Eilertsen, Drammensregionen
2. Thomas Stene, Oslo
3. Kent-Inge Aasheim, Nedre Romerike

Menn 20 – 29 år
1. Thomas Grue, Kjeller
2. Knut Henning Haug, Nedre Romerike
3. Andreas Francke, Oslo

Telemark:
1. Thomas Rahm, Nittedal
2. Christian Weseth, Oslo
3. Andreas Mordal, Oslo

Snowboard:
1. Glenn Amundstad, Søndre Follo
2. Kristoffer Schie, Søndre Follo 
3. Kristoffer Hodnungseth, Søndre Follo

Norgesmester ble Marte Lund som slo alle gutta. Vi gratulerer.
 

Publisert: 28-03-2010 av Reidar Brusletto

Newer Post
Older Post

COMMENTS