Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Brannmenn Mot Kreft 10 års jubileum

7 mai @ 10:00 - 8 mai @ 13:30

Brannmenn Mot Kreft har 10 års jubileum i 2024 og vi ønsker å gjenta suksessen vi hadde i 2021. Dato er 7. og 8. mai. Vi avslutter rundt lunsj tider på dag 2 slik at deltagerne kan komme seg hjem til «helg».

Vi satser på å gjøre dette til et stort internasjonalt seminar da vi vet at mange land har mye å lære av det som er gjort i Norge med tanke på forebyggende arbeid for å redusere faren for yrkesrelatert kreft.

BMK er ikke ferdig med programmet ennå , men to foredragsholdere som vi allerede kan annonsere er Alex Forrest og Nicki Marjerrison.

Alex Forrest er en meget anerkjent forkjemper for brannfolk om kreftsaken i Canada, og har jobbet i over to tiår med å sette lys på den viktige saken. Alex har vært avgjørende for å endre yrkesskadelovgivningen i Canada og bidratt til flere land med sin kunnskap. Han er også medvirkende årsak til at IARC hevet brannyrket opp flere klasser med tanke på Yrkesrelatert kreft.

Niki Marjerrison jobber i Kreftregisteret og har nå fått doktorgrad for sin forskning på sammenhengen mellom norske brannfolk og kreft. På seminaret vil hun presentere funnene fra de norske studiene.

Mer info og skjema for påmelding finner dere på https://brannmennmotkreft.no/delta/

Dersom dere skal sikre dere rom på konferanse hotellet bør dere melde dere på ganske tidlig. turist sesongen er da startet og der er begrenset lengde på hvor lenge vi kan reservere alle rom vi nå har.

Detaljer

Start:
7 mai @ 10:00
Slutt:
8 mai @ 13:30
Kategori for Arrangement:

Arrangør

Brannmenn mot kreft

Sted

Quality Hotel Edvard Grieg
Bergen, + Google-kart
Vis Sted nettside