Akutt sulten?

HomeDiverse

Akutt sulten?

For oss som bor på basen når vi er på jobb, blir måltidene en viktig del av dagen. Som makkere i ambulansetjenesten gjennom flere år, har vi både laget fabelaktige måltider på kjøkkenet, og spist det som fins av ”veimat”.

For ulempen er også at vi må forlate maten når noen trenger oss, og den er ikke alltid like smakfull når vi returnerer. Bensinstasjonpølser og subs er i beste fall nødproviant, og gjør lite godt for helsa.

Nå vil vi lage en kokebok for nødetater på vakt. En bok som inneholder oppskrifter på god og sunn mat som kan varmes opp igjen. Vi vet at det lages mye god mat på vaktrom rundt i landet, og nå håper vi å få samlet oppskrifter også fra landets brannstasjoner. Har du en ”Brannmannslunsj” eller en ”Stasjonens gryte” å dele med andre på vakt, så vil vi gjerne høre fra deg. Vi lover ingen betaling, men hederlig omtale i en bok som vi håper vil bidra til bedre kosthold og trivsel for mannskap på vakt.
Skriv gjerne noen ord om retten og/eller kokken, og send oss en epost. Husk å oppgi navn, så vi kan komme i kontakt med deg etterpå. Boka har også egen facebookside, Akutt Sulten.

Jarle Berget, jarleeirik@c2i.net 
Anne Cath Meese, annecathm@hotmail.com 
 

COMMENTS